Cena Přístav pro Janu Fialovou

20161124_190339Radní kraje Vysočina Jana Fialová převzala ve čtvrtek 24. listopadu, z rukou náměstka ministryně školství a předsedy České rady dětí a mládeže, cenu Přístav.

Cena Přístav je ocenění pro zástupce veřejné správy a samosprávy a podnikatele působící na místní a krajské úrovni za podporu mimoškolní práce s dětmi a mládeží. Česká rada dětí a mládeže ji letos předávala již po patnácté.

Na tuto cenu Janu Fialovou nominovali Rada dětí a mládeže kraje Vysočina, Oblastní spolek Českého červeného kříže Havlíčkův Brod, Krajská rada Junáka a Krajská organizace Pionýra.

„Z naší strany je to poděkování za dlouhodobou spolupráci a podporu volnočasových aktivit na Vysočině. Velmi si toho vážíme a je nám ctí s paní Fialovou spolupracovat,“ uvedl Jan Burda – předseda Rady dětí a mládeže kraje Vysočina a dodává: „Jana Fialová podpořila svojí záštitou i přítomností celou řadu, volnočasových aktivit na Vysočině. Výrazně pomohla obnovení grantového programu na údržbu táborových základen a podpořila, také realizaci programu Mládež kraji – který pomáhá mladým lidem realizovat jejich nápady. V Janě má celý volnočasový sektor na Vysočině je velmi významného a férového partnera, na kterého se můžeme spolehnout.“

Děkujeme za všechny dětské spolky na Vysočině a těšíme se na další spolupráci.

Více informací: Jan Burda, 777 750 131, info@rdmkv.cz
http://pristav.crdm.cz/

Comments are closed.