Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost

Rada Kraje Vysočina dnes vyhlásila další v pořadí třetí ročník regionální soutěže o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost. „Soutěž má za cíl vyzdvihnout a ocenit aktivitu organizací, které si stanovují vysoké etické standardy a naplňují charakter dobrovolné angažovanosti ve prospěch životního prostředí a společnosti. Do soutěže se mohou opět přihlásit všechny soukromé subjekty a organizace veřejného sektoru i obce působící na území nebo jejichž sídlo se nachází na území Kraje Vysočina,“ říká hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek. Přihlášky Kraj Vysočina přijímá až do konce ledna 2018.

Staráte se pečlivě o své kolegy a zaměstnance, pomáháte svému okolí? Získejte ocenění společensky odpovědné organizace a staňte se vzorem pro ostatní!

Regionální soutěž je rozdělena do kategorií:

a) soukromý sektor:

a1) zaměstnavatelé a jiné soukromé osoby vyvíjející ekonomickou aktivitu do 250 zaměstnanců včetně,

a2) zaměstnavatelé nad 250 zaměstnanců,
b) veřejný sektor:
b1) obce,

b2) ostatní.

Cenu vyhlašuje Kraj Vysočina ve spolupráci se Sdružením pro oceňování kvality, Krajskou hospodářskou komorou Kraje Vysočina, CZESHA – Unií školských asociací ČR, KOUS Vysočina a Vysočina Education.

Mezi úspěšnými firmami loňského ročníku figurovali např: SPORTEN, a.s., HBH odpady s.r.o., Rodinný pivovar BERNARD a.s., První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s., FRAENKISCHE CZ s.r.o., ICOM transport a.s., Domov bez zámku Náměšť nad Oslavou, příspěvková organizace, Střední průmyslová škola Třebíč, příspěvková organizace, Diecézní charita Brno – Oblastní charita Jihlava, Město Třebíč, Město Žďár nad Sázavou, Město Humpolec.

Podkladové materiály pro přihlášení do soutěže Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost jsou zde: http://www.kr-vysocina.cz/dp/id_ktg%3D303193.

Comments are closed.