Veletrh volnočasových aktivit Volný čas není nuda

Smysluplné trávení volného času je neoddělitelnou součástí výchovy dětí a mládeže. Ta musí stát na třech pilířích – rodina, škola, volný čas. Všem třem těmto oblastem je třeba věnovat pozornost. Pokud jeden z pilířů nestojí na pevných základech, zdravému rozvoji dítěte něco chybí.
Pro organizace, které pracují s dětmi a mládeží v jejich volném čase je určen již tradiční veletrh volnočasových aktivit VOLNÝ ČAS NENÍ NUDA.
„Naším cílem je ukázat rodičům a dětem širokou škálu možností, jak trávit volný čas. Děti si mohou vyzkoušet nejrůznější aktivity a zároveň se rovnou mohou zeptat představitelů jednotlivých organizací na podrobnosti. Chceme rodičům usnadnit rozhodování a především jim ukázat, že jejich
děti mohou trávit volný čas smysluplně.“ přibližuje za organizátory předseda Rady dětí a mládeže kraje Vysočina Jan Burda. A dodává: „Pro všechny organizace pracující s dětmi na nekomerčním základě je účast bezplatná.“ Veletrh se uskuteční ve všech okresních městech Vysočiny.
Konkrétně:

v Havlíčkově Brodě v pátek 6. září od 14 do 17 hodin
v Třebíči v sobotu 7. září od 14 do 17 hodin
v Jihlavě ve čtvrtek 12. září od 14:30 do 17:30 hodin
ve Žďáře nad Sázavou v pátek 13. září od 15 do 17 hodin
v Pelhřimově v sobotu 14. září od 8 do 12 hodin

Prezentovat se mohou všechny organizace. Je však potřeba se na akci registrovat. Veškeré informace najdou zájemci na webu www.volnycas-vysocina.cz.

Comments are closed.